0653112388    info@yinhealing.nl

Mijn verhaal

Van overleven naar leven.

Mijn naam is Gerianne en ik ben 26 jaar. In het verleden leefde ik een hectisch leven, ik had een baan van 40 uur die totaal niet bij me paste. Ik leefde het leven zoals die van mij verwacht werd, zonder er bij stil te staan of dit resoneerde met mij als persoon. Hierdoor was ik gestrest en emotioneel/spiritueel totaal uit balans. Ik raakte mezelf kwijt en verdronk in de realiteit. Dit zorgde er uiteindelijk voor dat ik met een burn-out thuis kwam te zitten. Na een zware en lastige periode besloot ik om voor mezelf te kiezen, ook al betekende dit dat ik volledig het roer om moest gooien. Tijdens het volgen van verschillende therapieën, kwam ik ook Yin Yoga tegen. Vanuit mijn behandelingen kreeg ik advies om te gaan mediteren, dit hielp ontzettend om innerlijke rust te vinden. Ook tijdens de Yin beleefde ik deze rust en nog zoveel meer!

Ik ben me gaan verdiepen in Yin Yoga, wat dit precies inhoud en wat dit met me kan doen. Ik kwam erachter hoe bijzonder ons lichaam, ons energie en ons gevoel met elkaar verweven is. Door veel te Yinnen kreeg ik meer rust in lichaam en geest, ik leerde om in het moment te leven en stress verdween . Mijn lichaam werd soepeler,sterker en zelfs mijn reumatische klachten werden minder! Ik leerde over blokkades/verklevingen in mijn lichaam, en kon deze loslaten.. Yin is voor mij een manier van leven geworden. Na een Yin moment voel ik me meer in balans, krachtiger, liefdevoller en meer in verbinding met mezelf.

Yin heeft mij zo ontzettend veel gebracht en dit gun ik jullie ook! Hierdoor is Yin Healing ontstaan, een plek voor ontspanning, helen, versoepelen, aansterken, opladen en loslaten.

Voor meer informatie over Yin Yoga of Yin Massage kijk even rond op mijn website, volg me op social media of neem vrijblijvend contact met me op!

Liefs,
Gerianne